| jon_3492 a întrebat:

de citeva zile ma doare testicolul trept( de 5 zile). In timpul zile nu cam am dureri, oleaca de discomfort. Am dureri noaptea spre dimineata. Ce poate fi? si care poate fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

S-ar putea sa ai varicocel, du-te la un consult urologic pana nu se agraveaza.

| Raniia a răspuns:

De promptitudinea cu care observi orice fel de schimbare apărută in forma si dimensiunea testicolelor depinde depistarea afectiunilor.Un semnal de alarmă poate fi senzati de durere in zona testicolelor,orice inflamatie a zonei, poate fi cauza unei afectiuni:varicocel, hidrocel.Aceste afectiuni pot fi periculoase pentru ca pot duce la infertilitate.Du-te la un medic urolog pentru consult.Nu te sfii să discuti orice cu medicul!

| alexandra033 a răspuns:

Mergi la un doctor ca sa fi sigur ca nu ai nimic.Decat sa intrebi pe unu si pe altu care poate nu stiu exact, tu crezi si te bazezi pe ce ti se spune, si zici ¨eeh oh go on las´ ca n´am nimic¨. Dar nu e asa e important e sanatatea ta! Du-te la un medic.