| Jhonre a întrebat:

Salut de curand am aflat ca am rinichi potcoava si o piatra de 0.7 mm am niste dureri dar sunt suportabile am fost la medic si mi-a spus sa stau linistit dar..nu pot sa nu ma gandesc eu vreau sa va intreb daca pot sa scot aceasta piatra natural deoarece imi este foarte frica de operatie astept orice sfat va rog frumos...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| IFlorin97 a răspuns:

Salut.Si eu am avut probleme la rinichi, doctorul mi-a spus ca se poate trata cu multe lichide.

| CartoonN a răspuns:

Sigur ca poti scapa de ea fara operatie.Eu am avut trei,nu mai stiu dimensiunea dar stiu cam ce dureri am avut, timp de vreo luna, GROAZNICE! imi venea sa ma urc pe pereti, dar operatie n-am facut laughing
Mi-am cumparat ceai renal, nu te teme nu e scump 3-4 lei o cutie.Renuntasem la apa, beam doar ceai...cam un L doi pe zi.Iar medicul mi-a dat niste pastilute, din pacate nu mai stiu cum se numesc, erau foarte micute si galbene la culoare, rotunde...pentru a ma ajuta sa elimin pietrele.
Deci stai linistit nu e musai sa faci operatie, lichide cat de multe...in maxim doua saptamani scapi si de piatra si de nisip...dar consuma lichide.Bafta si sanatate! happy