| Xerxess97 a întrebat:

Salut.De curand am avut un mic scandal.S-a luat un baiat de mine si cand a fost sa ii dau o lovitura in fata a intors capul si l-am lovit aproape cu toata putere in zona din spate a capului.Instant pumnul meu s-a umflat si s-a inegrit,acum mor de durere, imi puteti spune ce pot face sa mai imi treaca din durere? Sau daca siti cat timp ma v-a durea.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lance a răspuns:

Punte-ti compresa rece/cu gheata, si incearca sa-ti tii palma deschisa, in pozitie relaxata. Daca dupa doua- trei zile inca te mai doare, poate fi vorba de o fractura longitudinala de stres(cam de grosimea unui fir de par) si iti recomand sa te adresezi medicului de familie.

4 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Pune si tu niste gheata. Poate ti-ai fracturat dracu' vreun os sau i-ai facut ceva asemanator.Incearca sa te duci si la un medic.
Nu mai da la cap sau la orice alta parte a corpului unde vei lovi niste oase.Craniul ala este facut sa protejeze creierul.Si isi face treaba din cate vad.

| Alexandrughita a răspuns:

Comprese cu apa rece, si neaparat consultat doctor. e posibil sa-ti fi fracturat vreun deget. dar consulta medicul

| onlym3 a răspuns:

Compresa cu gheata si stai cu mana sus 2-3 zile iar ca supliment vodkahappy, eu cel putin asa imi tratam umflaturile de la pumn.

| ValentinMarius21 a răspuns:

Gheata multa si cu tine la spital. posibil fractura etc.