| andreizwx a întrebat:

De curand am facut o extractie, am avut si o sangerare, dupa si mi s-a incarcat limba cu culoare galbena, aveam inainte culoare alba doar putin. Mi-a prescris si niste antibiotice si de atuncea nu mai scap de aceasta culoare, banuiesc ca s-a format din cauza sangelui si antibiotice. Precizez ca nu ma doaer sau altceva doar ca nu stiu cum sa scap. De 2 zile fac gargare cu bicarbonat si zeama de lamaie dar as vrea o apa de gura daca exista pentru a mai indeparta putin. Daca stie cineva mai ales acum si cu virusul asta nu pot sa mai merg nici la dentist pentru s-a inchis. O parere daca stie cineva. Va mutumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AdelinaC a răspuns:

Poate fi vorba de o candidoza bucala, favorizata de antibiotice. Da-te cu glicerina cu nistatin, o iei de la farmacie, clateste-te cu apa cu bicarbonat, Coca-cola, dupa scuipi si ar trebui sa iti treaca