| Stincker3043 a întrebat:

De curand am implinit 15 ani si vreau sa va spun ca sufar de un fel de depresie sau nu stiu exact ce am. In ultimele 2 saptamani am baut mai multa cafea,coca-cola,mountain-dew,capuccino, 3 in 1.Acum o saptamana nu aveam nimic ma jucam,radeam,ma distram,dar dupa ziua mea cum am mancat tort cu pofta am vomitat,si de atunci sunt stresat nu ma pot concentra la ce fac,nu pot dormi noaptea si beau extrem de multa apa. Incerc sa merg pe afara dar nu sunt concentrat la ce fac parca sunt cu capul in nori, si nu am chef de nimic. Am fost la doctor acum 2 zile si mi-a dat neuromultivit si nitrazepam si a spus ca daca nu ma simt mai bine sa merg la psihiatrie. In general asa probleme nu prea am. Am iesit locul 1 si acum am intrat al patrulea la liceu la filologie dar parca nu mi se pare ceva iesit din comun si nu imi pasa. I-am tot spus lui tata ca nu ma simt bine si etc. Dar toata ziua nu ma pot concentra si nu sunt fericit si chiar nu am motive sa nu fiu fericit. Ma poate ajuta cineva? E din cauza la prea multa cofeina sau din ce cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| andreealitllesmileAndreea a răspuns:

Sa sti ca se poate pentru ca cofeina in general se consuma de oamenii intre 2 varste, iar cofeina daca o consumi la varsta asta iti da o stare ciudata, plus ca daca o consumi pe burta goala chiar te face sa vomiti asta dupa ce mai mananci ceva. Daca vezi la cineva mai in varsta ca bea cafea nu trebuie sa faci la fel pentru ca nu e pentru copii. Dar stai calm ca aceasta problema e temporara si iti va trece dar trebuie sa nu mai consumi cofeina sau orice aliment care ar putea sa te afecteze ca mai rau este. Sper ca te-am ajutat :* funda? puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| kittykat123 a răspuns:

Sigur e de la tort.
Cauta-ti o iubita laughing cineva care să te facă fericit. Probabil o criză adolescentina. Am patit si eu asa de multe ori. Trebuie sa te gandesti ca nu ai nimic si sa te prefaci cat de cat ca esti fericit pana când o sa crezi asta. Mergi la un grătar ceva cu prietenii, vorbeste cu cineva, si nu mă refer la parinti. Oameni care au o stare de spirit buna. O sa ajute mult big grin

| Mediocre a răspuns:

E din cauza la multa cola, cofeina, dulciuri.Contin mult zahar si iti da o stare de bine dar efectul nu dureaza mult si ai senzatia ca vrei mai mult. Cu cat le consumi mai mult, cu atat devii mai depresiv. Dupa efectul lor scurt, te simti rau si fara pofta de viata.

| Batgirl a răspuns:

La varsta asta se mai intampla chestii de genul.