Sa sti ca se poate pentru ca cofeina in general se consuma de oamenii intre 2 varste, iar cofeina daca o consumi la varsta asta iti da o stare ciudata, plus ca daca o consumi pe burta goala chiar te face sa vomiti asta dupa ce mai mananci ceva. Daca vezi la cineva mai in varsta ca bea cafea nu trebuie sa faci la fel pentru ca nu e pentru copii. Dar stai calm ca aceasta problema e temporara si iti va trece dar trebuie sa nu mai consumi cofeina sau orice aliment care ar putea sa te afecteze ca mai rau este. Sper ca te-am ajutat :* funda?
Sigur e de la tort.
Cauta-ti o iubita cineva care să te facă fericit. Probabil o criză adolescentina. Am patit si eu asa de multe ori. Trebuie sa te gandesti ca nu ai nimic si sa te prefaci cat de cat ca esti fericit pana când o sa crezi asta. Mergi la un grătar ceva cu prietenii, vorbeste cu cineva, si nu mă refer la parinti. Oameni care au o stare de spirit buna. O sa ajute mult
E din cauza la multa cola, cofeina, dulciuri.Contin mult zahar si iti da o stare de bine dar efectul nu dureaza mult si ai senzatia ca vrei mai mult. Cu cat le consumi mai mult, cu atat devii mai depresiv. Dupa efectul lor scurt, te simti rau si fara pofta de viata.