| IMaster a întrebat:

De curand am o durere (suportabila) jos in partea stanga a maxilarului...presupun ca imi creste maseaua de minte! Problema este cand mananc,sunt o fire mai vulcanica cand e vorba de durere si as fi in stare sa iau un patent sa imi scot maseaua asta nenorocita, probabil durerea persista din cauza gingiei (o mica parte este dezlipita as putea spune). As dori o recomandare pentru a nu avea probleme pe viitor si eventual ceva sa imi treaca. Fara vizite la dentisti ca cine stie ce imi gasesc unii (diabet la masea si altele laughing)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

O singura si definitiv rezolvanta solutie : vizita la dentist. In doua minute ai scapat de toate problemele cauzate de maseaua de minte. Fara dureri, fara diabet la masea (cine te-a aburit cu asta?) etc. Curaj, ca in doua minute te-ai rezolvat. Am trecut prin asta asa ca nu vorbesc aiurea. Bafta!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, nici eu nu iti recomand vizita la dentist. mai bine stai cu durerea care poate persista si cateva luni, mai bine ramai cu o masea care creste incarnata si iti va face probleme toata viata...