| NoName321028 a întrebat:

Salut! De curand am observat ceva,, ciudat ". Am pe cei 2 premolari de sus din dreapta ceva maroniu ca o dunga dar ce mi se pare ciudat e ca si tata are la fel, fix pe aceeasi dinti. Oare sa fie o chestie biologica care se moștenește sau sa fie o coincidență si sa fie carie in ambele cazuri. Este o dunga maronie pe fiecare premolar. Cel mai bun răspuns primește funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| nuamabsolutnicioidee a răspuns:

Posibil să fie o chestie biologică, cum ai zis și tu. Dacă nu este, mergi la dentist!

| Frank51 a răspuns:

Dacă ai o lanternă(sau poți folosi blițul telefonului), poți să luminezi din interior către exterior și dacă este carie se va vedea negru, dacă nu este carie dintele va străluci alb fără nicio pată.