| bulletforalice92 a întrebat:

de curand lucrez 12 ore intr un fast food. am 81 de kg si pe la varsta majoratului happy, fac miscare de cand ma stiu si vreau sa trec pe cut un timp,, momentan folosesc cam 1500 de kcal, treaba sta in felul urmator : recent am aflat de postul intermitent pe care il si aplic cateva saptamani pe luna, de curand am cumparat si niste whey protein, si iau cam 3 cupe dimineata asta daca nu sunt pe IF, inca pe atat pe la amiaza care bine inteles il combin cu niste unt de arahide sau altceva de genul, si seara un mic festin "murdar" care nu contine nimic altceva decat multe grasimi si cam atat happy oricum sa ma incadrez in suma asta, intrebarea mea este : corpul meu cat timp e pe post intermitent imi va arde ceva din muschi? daca intrerup postul cu niste shake uri si urmatoarea masa este peste cateva ore sanatoase iar eu lucrez in timpul asta, corpul meu va folosii proteinele pe care le am ingerat drept energie, cu toate ca s au absorbit in muschi, sau va trece pe grasime? sper ca m am facut inteles, pace.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| MicutzaDeMine a răspuns:

In primul rand trebuie sa renunti la acel festin "murdar" sesra. Poti sa tii o dieta. Nu mai mananci grasimi, carne de porc si daca bei, atunci no mai face. De exemplu potisa mananci iept de pui facut fara ulei, peste fara ulei si in loc de suc sau alte porcarii poti sa le inlocuiesti cu un fresh(suc de fructe facut de tine acasa la robot) dimineata si restul zilei APA. In plus te poti duce si la sala. Nu trebuie sa ridici greutati. Poti sa mergi pe banda de alergat sau alte chestii...stii tu. Sper ca ti-am fost de ajutor. Pace!