| DuTzZeLiAn a întrebat:

De curand m-am dus si eu la sala insa cred ca nu m-am incalzit bine si am facut intindere musculara la biceps... nu pot sa tin bratul drept... il am in forma de L. ce pot face pentru "dezmortirea muschiului" sau mai bine zis pentru a-mi revenii si tot odata sa continui cu sala happy?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexMsA a răspuns:

Nu, intinderea musculara, mai ales la brat nu dureaza atat de mult si daca de curand te-ai dus la sala ar fi trebuit sa-ti mai revina dupa cateva zile. incearca sa misti mana cat iti permite. daca muschiul e incalzit nu mai simti durerea si poti continua sa il indrepti de tot. odata ce ajungi aici continua sa il misti si maseaza-l. o sa iti treaca mai repede de cat daca stai cu el asa. doare putin, da cu cat il misti mai mult cu atat o sa te lase durerea happy

3 răspunsuri:
| silviu08 a răspuns:

Du-te la doctor, nu intreba pe un site de socializare.

| satanistu666 a răspuns:

Sal si eu am patit la fel si eu sunt la o sala. eu ti-as sugera sa stai cateva zile in pat sau sa lucrezi mia usor la mine are efect funda?

| RoxxiSixx a răspuns:

Trebuie sa ai grija poate este din cauza ca faci mult prea mult efort...cea ce nu cred mai bine stai putin si fa exercitii simple pentru brat. Si cand te simti mai bine poti sa continui sala happy. Funda?