Întrebare recomandată | deeadedea2 a întrebat:

De dimineata cand m-am dus la baie si am vazut ca am pielea de pe gat roz.mi-am dat tricoul jos si am vazut ca am multe pete roz fara eruptoe de puroi in ele. Bubitele sunt doar pe trunchi am doar pe piebt burtica si pe tot spatele, mainile si picoarele nu au nimic. Am avut varsat de vant cand eram minca. Ce as putea avea acum? E foarte ciudat ca nu am febra sau alte dureri..simt o mica mancarime..doar atat. ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Daca ai avut varicela probabil acum e o urticarie. Ai rabdare 2 zile, daca nu trec consulta un medic.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poate fi vorba de o alergie ( urticarie ) sau de altă boală a copilăriei ( rubeolă, rujeolă, etc. )!
Mergi la medicul de familie pentru un control!

Toate cele bune.

| mihai69 a răspuns:

E un simptom alergic. Mergi la medic!
Un antialergen ușor te-ar putea ajuta, de exemplu ceva calciu efervescent. Dar oricum, e bine să mergi la medic, să afli la ce anume ai reacția asta, să te ferești pe viitor. (posibil de la frig, dar nu numai).

| kiri11 a răspuns:

Consulta un doctor, cu siguranta el iti va da cele mai bune sfaturi

| Trandafirii a răspuns:

Ai varicela, ori rubeolă, ori rujeoră ar putea fi şi o alergie, nu te speria nu este grav!

| metinmetin4 a răspuns:

Ai o alergie.
Ar fi bine sa mergi la medic(doctor).

| amysavca a răspuns:

Poate ai Cori.Corii sunt o alergie asemanatoare varsatului de vint. Dupa cum tu ai descris simptomele asa pare.Dar mai bine fa o vizita la medic.

| MihaiPlacinta a răspuns:

Sa stii ca asa am si eu niste pene roz asa unele au si 2 cm in diametru, dar doar pe muschiul de lamana dreapa dar faza etse ca seara is putine si dimineaza is multe, habar nu am de la ce sunt si eu nu simt nici o mancarime dar daca le ating parca ma gadila oricum habar nu am ce sunt, dar eu iti recomand du-te la un contro la un medic asa am sa fac si eu, bafta

| MariaMarri a răspuns:

Poate esti alergica la ceva, ai mancat ceva stricat, si eu sunt alergica la sapun lichid si cand m-am spalat cu el mi-au aparut bubite si pete.nu ma pricep.

| Iionella12 a răspuns:

Inseamna ca ai o mica alergie de la ceva... Dupa parerea mea. Sau ti-au iesit blande(vorba populara) care apar doar daca ai mancat ceva sticat sau veci. su iritatii. daca va fi din ce in ce mai greu si mai dificil. apeleaza la sfatul medicului de familie.

| MrsGrey13 a răspuns:

Mergi la farmacie si cumpara 3 pastilute de Claritine. dupa prima pastiluta iti trece.dar pentru orice eventualitate cumpara 3. (pentru 3 zile)