anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,de dimineata pana seara simt ca am apasa ceva in interiorul capului, probabil pe creier, in partea stanga sus a capului, ma apasa de 4 zile si ieri am fost la piscina am inotat si mam luat cu distractia si nu ma mai simitit-o probabil ca nu ma gandeam la asa ceva,in seara aia ma simteam putin rau, ameteam f putin, vreau sa stiu de la ce ma apasa? e grav? ..am mai postat aceasta intrebare si mi s-a spus ca am o problema pshihologica, neaparat trebuie tratata sau ma pot impotrivi eu insumi? am gasit un site de pe care imi puteti spune ce problema as putea avea http://www.la-psiholog.ro/info/probleme-psihice..va rog sa-mi spuneti ce am de facut, mentionez ca am 14 ani, si as dori sa rezolv problema eu insumi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| GeorgianaEuu a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la asta-iesi cu prietenii, distreaza-te. Poate fi, intr-adevar o problema psihologica.In acest caz ar fi bine sa mergi la un psiholog-nu e nici o rusine-el te va ajuta sa treci peste aceasta problema. Poate ai avut o problema in copilarie si nu ai putut trece peste ea(din aceasta cauza sa ai acea durere).

| AN0NIN a răspuns (pentru GeorgianaEuu):

Pai mai mult stau in fata calculatorului