Poti avea tensiune arteriala.sau la fel ca mine.aceeasi problema de cand ma stiu, si ma stiu de vreo 45 de ani.pe primii trei nu-i tin minte.multe trigliceride in sange, de la mancare nesanatoasa, si hipertensiune.tu esti tanar.ai grija la mancare. fara dulciuri prea multe, grasimi, sucuri si mai ales fastfood-uri sau preparate, salamuri, mezeluri, etc.in rest, fructe, legume, peste, carne slaba si facuta gratar. asta daca ai la fel ca mine.fa analize.
Buna!
Putem vorbi de o posibila tensiune arteriala scazuta sau chiar ridicata in cazul ametelilor, incearca sa nu te mai gandesti, poate va trece de la sine!
Daca se inrautateste situatia, atunci e cazul sa consulti un medic!
Sper ca te-am ajutat atat cat am putut!
Dar problema cu apasatura pe cap?
Te salut din nou!
Sincer chiar nu stiu ce sa zic de apasatura asta pe cap, asa patea uneori si bunica mea, ea este si bolnava cardiaca, asa simtea si ea o anumita apasatura, ea imi spunea ca poate sa fie de la tensiune, insa o ingrijora la fel si pe ea.Din fericire i-a trecut de la sine si nu a mai avut aceasta problema. Speram din suflet sa te pot ajuta, insa nu stiu ce cauza ar declansa asta la tine.Imi pare rau pentru tine si-ti doresc sa te faci bine cat mai repede!
Va multumesc de ajutor, in cat timp ia trecut bunici dumneavoastra, mentionez in timpu zile imi este foarte cald(nu prea suport caldura), am 14ani
Nu ai pentru ce!
In scurt timp i-a trecut bunicii mele, dar repet ea are probleme cu inima de mica, tensiunea niciodata nu i-a fost stabila, oscileaza, cand e prea mica, cand e prea mare.
A! Sa nu uit ca si ea se plangea de calduri, in special noaptea, ziua nu prea, dar transpira foarte rau!
Acuma e mai bine, numai prea are asa probleme mari!
Multa sanatate iti doresc!
Te pup!
Pai si eu transpir toata ziua, seara dorm cu geamu deschis si tot mie cald, sa inteleg ca nu e o problema grava? in anumite zile ma trezesc cu dureri foarte mari de cap, multumesc de ajutor