Buna.Ar fi indicat sa mergi la medic pentru ca poate fi ceva serios.In legatura cu urinatul, e normal sa fie atat de des, tinand cont de cat de multa apa consumi.
Mergi la medicul de familie sa iti verifice glicemia, asa vei sti una si buna.Nu mai sta!
Of,of.De ce nimeni nu face diferenta dintre diabet isipid si cel legat de glicemie....cu insulina.In fine nu imi vine cuvantul acum.
Ideea e sa mearga la medic.medicul stie ce sa ii faca, eu nu sunt medic de profesie.
Pentru că nu știu mulți despre diabetul insipid. Nu este foarte populară și cunoscută noțiunea, în schimb despre diabet (tip I sau II) știe cam toată lumea ce e și ce înseamnă. De asta le confundă.
2-3 l pe zi nu mi se pare mult, dar dacă ai suspiciuni legate de asta ar trebui să mergi la un control Măcar să-ți iei de-o grijă.
Multă sănătate, sper să afli că n-ai nimic!
Bea apa linistit. Eu beau mai mult ca tine si nu am nimic.
Apa e esentiala si curata organismul.
Da.Dar apa in exces elimina mineralele din corp...si am 1.60 si 45kg si beau 3-4l apa pe zi.Nu e normal
Prietene fii serios, 3 litri mi se pare putin (2 litri ii consum doar in timpul antrenamentului la sala), e absolut normal.Cu cat depui mai mult efort zilnic cu atat o sa bei mai multa apa.
Asculta Baiatule, in acest caz, luat foarte in serios te rog sa te prezinti la medicul de familie, apoi se v-or face demersurile corecte. Nu astepta raspunsuri pe TPU sau cautand pe Google. Este sanatatea ta, prezinta-te la medic si rezolva problema!
dobrin1019 întreabă: