| TheAnonimGuy a întrebat:

De doua zile am o problema.Am inceput sa beau apa foarte des si mult.De exemplu, ieri am baut 3l de apa si am fost sa urinez de aproximativ 7 ori.Astazi, din nou am baut 2l in doar 4 ore.Nu imi este sete dar tot imi vine sa beam.Ma gandesc sa nu am diabet insipid.Am 15 ani.Va rog luati cazul in serios.Mai ales cand sunt stresat.Am baut odata 1l de apa in 3 minute.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Betty12345678 a răspuns:

Buna.Ar fi indicat sa mergi la medic pentru ca poate fi ceva serios.In legatura cu urinatul, e normal sa fie atat de des, tinand cont de cat de multa apa consumi.

6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Mergi la medicul de familie sa iti verifice glicemia, asa vei sti una si buna.Nu mai sta!

| TheAnonimGuy explică (pentru katy):

Of,of.De ce nimeni nu face diferenta dintre diabet isipid si cel legat de glicemie....cu insulina.In fine nu imi vine cuvantul acum.

| katy a răspuns (pentru TheAnonimGuy):

Ideea e sa mearga la medic.medicul stie ce sa ii faca, eu nu sunt medic de profesie.

| Lola05 a răspuns (pentru TheAnonimGuy):

Pentru că nu știu mulți despre diabetul insipid. Nu este foarte populară și cunoscută noțiunea, în schimb despre diabet (tip I sau II) știe cam toată lumea ce e și ce înseamnă. De asta le confundă.
2-3 l pe zi nu mi se pare mult, dar dacă ai suspiciuni legate de asta ar trebui să mergi la un control happy Măcar să-ți iei de-o grijă.
Multă sănătate, sper să afli că n-ai nimic!

| Sn4k3 a răspuns:

E bine ca bei 2-3 l pe zi.

| peperonies a răspuns:

Suna a diabet.

| HarukoMariusDaniel a răspuns:

Bea apa linistit. Eu beau mai mult ca tine si nu am nimic.
Apa e esentiala si curata organismul.

| TheAnonimGuy explică (pentru HarukoMariusDaniel):

Da.Dar apa in exces elimina mineralele din corp...si am 1.60 si 45kg si beau 3-4l apa pe zi.Nu e normal

| AssoX a răspuns:

Prietene fii serios, 3 litri mi se pare putin (2 litri ii consum doar in timpul antrenamentului la sala), e absolut normal.Cu cat depui mai mult efort zilnic cu atat o sa bei mai multa apa.

| BigShopRomania a răspuns:

Asculta Baiatule, in acest caz, luat foarte in serios te rog sa te prezinti la medicul de familie, apoi se v-or face demersurile corecte. Nu astepta raspunsuri pe TPU sau cautand pe Google. Este sanatatea ta, prezinta-te la medic si rezolva problema!