| Natynuty a întrebat:

De duminică dimineața, am niște mâncărimi și dacă mă scarpin, mi se inroșește partea pe care o scarpin, apar niște umflături mici pe toată zona și parcă arde după ce mă scarpin. Uneori mai apar umflături și fără să mă scarpin și de la orice atingere cu o unghie mi se întâmplă. Nu pot să mă abțin din scărpinat, nu doare, dar uneori mă mănâncă și burta si mâinile și brațele și spatele și tălpile și picioarele în același timp. Mi s-a întâmplat și înainte, și după duș. Știe cineva ce se întâmplă? Cam în cât timp trece? De la ce se întâmplă? Mă dau cu ceva cremă de repararea și regenarearea pielii pe care tocmai am luat-o pentru o tăietură.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| alinadianaaa a răspuns:

Veziculele sun pline cu apa? Posibil sa fi facut o toxiinfectie alimentara sau sa faci varicela(boala a copilariei)