Si mie mi se intampla mereu, tuturor ni se intampla...dar asta este datorita stresului si a supararii ...incearca sa nu mai fi stresat/a s-au suparat/a succes.
Incearca sa vorbesti cu parintii despre asta! Garantat te vor intelege!
Si eu am exact la fel. dar am o mingiuta mica care lumineaza cu multe culori. in fine, asta e pentru ca nu pot dormi pe intuneric. dar poate ajuta. nu stiu, gandeste-te la o persoana iubita si inventeaza un vis cu ea. ca si cand ai face un film in cap . ajuta uneori. sau inainte sa dormi fa o baie calda pentru ca te face sa dormi linistit/a... ( dusul cica provoaca insomnie daca faci seara ). bafta!
Asta se poate datora si stresului cum a spus si CristinasiVlad sau mancarurilor foarte condimentate. Deci... fundita?
Buna.Cand am astfel de probleme imi imaginez o lume unica in care totul este exact asa cum vreau eu.Incearca atunci cand inchizi ochii sa iti imaginezi ceva frumos si unic iar lucrurile rele sa dispara.Foloseste-ti imaginatia in favoarea ta! Sper ca te-am ajutat.
Salut!
Este pe fond psihic. Daca esti din Bucuresti iti pot recomanda un medic psihiatru excelent.
Sanatate!