De ce zici "lasă figurile"? Suntem în 2021, corona-virus încă exista, nu a dispărut; dacă merg și am covid, toată clasa va fi infectată.
Muci poti avea oricand. Chiar si daca esti sanatos. Zi mai bine ca te-ai obisnuit acasa.
Nu are nicio legătură cu obișnuitul statului acasă, dar mi-e ca dacă ma duc după îmbolnăvesc toți colegii și majoritatea profesorilor.
Bine, Cupidoane, daca asa consideri tu, te inteleg. Dar nu inseamna ca daca ai niste muci, ai si Covid. Eu am stat 14 zile in izolare dar nu am avut nici un simptom.
Nu mergi, până nu esti vindecat. Dar, trebuie să contactezi medicul de familie ca să confirmi și îți dea tratament, și eventual, o scutire medicală, fiindcă vei avea nevoie.
E mai bine sa fii precaut. Vezi cum evolueaza starea. Daca i-ai infecta pe colegi, ai da cu mucii in fasole, pe romaneste cum zici
Stai acasa, suna medicul.
Daca esti racit, nu te duci sa-i imbolnavesti si pe altii.
Dacă nu îți curge nasul rău și îți trece durerea de cap poți sa mergi.Ai răcit ca a fost trecerea brusca de la cald la foarte rece.E posibil sa fie și o sinuzita.
Doctorul tatălui meu a zis ca dacă îți curge nasul NU ai COVID. Lucru confirmat ca cei de la munca la au pus pe tata sa își facă testul și a ieșit negativ