| Lukasz a întrebat:

Salut, de ieri am inceput sa tusesc, iar astazi am tusit intr-una, tusesc atat de mult in cat ma doare in zona pieptului si a ficatului. Am fost si la medic si diagnosticul: Angina eritamestoasa acuta, am baut azi vreo 5 ceairu, atatea pastile prescrise de medic ( nu luate dupa capul meu ) si inca nu mi-a trecut tusea, sper ca maine sa imi treaca.
Se poate agrava? Ma doare in piept cand tusesc si am o stare de slabiciune oarecum, si uneori ma simt cam "fierbinte" dar nu am febra. Sa merg iar la medic? Pot peste 4-5 zile, pentru ca mama e ocupata si luni am si teza la Mate, iau Aciclovir. Decasept, Tranchisan si Fervex.
P.S: Tusea este una seaca, uneori si cu sputa, dar cel mai mult seaca, poate fii vorba de o pneumonie ( am avut acum 2 ani )
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| alex241 a răspuns:

Cel mai bine e sa iei medicamente de la naturiste.Sunt mai sanatoase si isi fac mult mai bine efectul.Am avut probleme cu tusa foarte mari.Imi luam de la naturiste sirop de coacaze impreuna cu inca ceva sirop.Mi-a trecut cam in 2 saptamani.Sau poti sa iti pui pe o carpa untura de porc iar apoi ti-o pui pe gat daca tot repeti in fiecare seara timp de o saptamana nu vei mai avea nimic
Multa sanatate!