| user030502022 a întrebat:

Salut, de ieri dimineata de cand m-am trezit, mi-a aparut la vederea ochiului drept un punct mic negru putin transparent care, daca incerc sa ma uit direct la el se deplaseaza si pluteste daca ma uit intr-un loc. Aveti idee ce ar putea fi? Sa fi fost oare doar din cauza pozitiei incare am dormit? Am incercat sa caut pe internet dar nu gasesc nimic legat de asta. Mersi. dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Stai linistit! Toata lumea are asa ceva, daca dispare dupa cateva minute. Si eu am avut toata viata asa ceva. Daca nu dispare e mai grav si trebuie mers la medic.

| user030502022 explică (pentru Salontanul):

Faza e ca de ieri dimineata pana acum punctul acela inca e.

| Salontanul a răspuns (pentru user030502022):

Mergi la medic!

| user030502022 explică (pentru Salontanul):

Maine o sa imi fac programare pentru oftalmologie, mulțumesc.

| Salontanul a răspuns (pentru user030502022):

Cu placere! Mergi la medicul de familie sa-ti dea o trimitere la oftalmolog. Poate reusesti sa nu platesti nimic!