| SilentAsaSSin a întrebat:

De ieri imi sunt umflate amigdalitele,si mi a zis cineva ca, daca mananc o inghetata imi revin... oare asa sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic si el iti va da niste antibiotice si asa iti va trece.Inghetata mai rau face in cazurile aste.Crede-ma ca am avut si eu la fel ca tine.

| AFR81 a răspuns:

Pe dracu. Mai tare te nenorocesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. mergi la medic, o să-ți dea niște antibiotice.

| RIze1KDE1LuNA a răspuns:

Gresit! Inghetata e recomandata doar dupa ce iti scoti amigdalitele.

| patriciu4 a răspuns:

Nu e.recomandat deloc, alea nu sunt neaparat amigdalele, pot fi cel mai posibil 99% chiar ganglionii linfatici din zona capului...asta pe romana inseamna ca ai o infectie probabil la urechi,dinti,nas la piele,gat,oriunde, pe care e foarte posibil sa nici nu o sesizezi, ganglionii linfatici din acea zona ii gasesti sub gura de la o ureche la alta chiar pe margine daca intelegi ce vreau sa spun, ei produc globule albe pentru a te vindeca si a lupta cu acea infectie...
Amigdale e putin probabil sa le ai umflate, insa daca sunt (acel 1%), nu manca inghetata ci ia paracetamol de 2-3 ori pe zi si ia miere, la-so sa iti alunece pe gat.