anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ieri seară ma doare capul si sunt ametit(nu am febra). Acum am senzatii de amorteala in degete si parca un atac de panica si fac miscari involuntare. Sunt extrem de panicat si sper sa nu am epilepsie sau ceva grav. Am deficit de calciu si magneziu dar iau medicamente. Sunt foarte anxios si ma tem sa nu am convulsii si chestii de genul. Dati-mi sfaturi va rog pentru asta. Am avut si senzatii de fierbinteala la cap.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| macintosh a răspuns:

Inspira si expira. Cauta meditatii pe Youtube si urmareste-le, exerseaza cu ele, lasa-te dus de acele meditatii si intra in relaxare. Cel mai bun ajutor pe care il poti primi in cazuri de depresie sau/si anxietate e chiar propriul tau ajutor. Tu ai o putere mare in tine, doar da-i voie sa iasa la suprafata. Ai nevoie de mai mult curaj. Totul este bine! Respira si de cate ori te ia o stare din asta, gandeste-te la lucrurile care par marunte, dar care fac diferenta. Bucura-te ca ai mancare, un pat sa dormi si gandeste-te ca in timp iti vei construi chiar tu cu puterile tale mai mult si vei deveni din ce in ce mai mandru de tine. E pacat ca nu se invata la scoala tehnici de relaxare si de detasare de problemele din jur. Adu-ti aminte ca nu esti in control, tu ii spui corpului tau ca nu are de ce sa se teama, sa fie agitat sau speriat. Spune-i ca e in siguranta si ca nimic rau nu se intampla. Te pup si sper ca nu m-am lungit prea tare. Daca ai nevoie de mine, ma gasesti si in privat.

2 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Ai nevoie de o pastilă de Parasinus care o găsești la farmacie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sfat suna la 112 si vin medicii si te consultă