| CorleoneGyovanny a întrebat:

Salut.
De la ce apar petele maronii pe piele? Sunt asa maronii si dacă le spal devin roșii, am avut pe burtă dar de acolo s-au luat acum vad ca am pe spate, cum scap de ele? De mâncat nu ma mananca doar sunt acolo

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Petele maronii de pe corp spun ca ai un ficat bolnav.
Ti-as recomanda sa mergi de urgenta la medicul de familie pentru un consult dar si sa faci teste pentru functiile ficatului si totodata de depistare a Hepatitei B si C.

| CorleoneGyovanny explică (pentru Violleta2022):

Nu cred ca are legătură cu ficatul pentru ca am avut aceste pete si pe burtă si cu timpul au dispărut

| Violleta2022 a răspuns (pentru CorleoneGyovanny):

Ba are legatura cu ficatul.
ia de citeste despre bolile de ficat si petele maronii de pe corp.

Păi și atunci de ce au dispărut de pe burta?

Fiindca ficatul incearca sa se auto-vindece si atunci dispar petele.
Dar cand manaci prostii si bei alcool, ele reapar.

Nu beau alcool, am băut energizante multe si am renunțat la ele de vreo lună

Probabil ca ti-au afectata foarte rau ficatul, acele energizante si acum ai pete pe corp si ficat umflat.

Recomand totusi sa mergi urgent la medic, ca esti mult prea tanar, sa ai asemena probleme grave la ficat.

Eu ma gândesc o fi petele alea de la soare? Pentru ca vara ele apar și prin toamna sau iarna dispar

Poti sa te gandesti si sa inventezi ce vrei tu, daca nu-ti pasa ce denota in realitate petele maro de pe corp.

Eu ma gândesc ca sufer si de hipocondrie de tot pun atâtea întrebări legate de boli pe TPU si caut atata pe net simptome care mai mult ma sperie

Cel mai probabil ai si IPOHONDRIE (nu hipocondrie).

https://www.iowemed.ro/......organismul

Anxietatea stă sub acoperire în toate întrebările care le pun eu pe TPU de toate felurile

| trophin a răspuns:

Alunite. nu e nimic grav.e sezon estival, poti merge la plaja, bronzat si dispar.

| Simpatic a răspuns (pentru trophin):

Vezi ca alunitele nu s-au inteles niciodata cu Soarele, de ce oare?