Pai leșini și Îți pierzi constiinta sau doar te enervezi și simți nevoia sa te musti? Epilepsia nu e mortala și nici bolile psihice nu sunt. Pana și o tumora pe creier poate fi ceva banal, dar depinde de mărimea ei.
De la cancer pe creier in nici un caz nu te enervezi si et comporti ca un nebun, muscanadu-te.
Dar, cel mai probabil ai o boala de nervi...iar pentru asta, este nevoie de o evlauare psihiatrica.
Dacă o faci involuntar, probabil ai epilepsie, dacă o faci voit, suferi (cred) de isterie. Nervozitatea se tratează și ea ca și cancerul, cu medicamente. Așa vei preveni automutilarea sau comportamentul violent în general.
Nu. Mumai medicul neurolog poate stabili de la ce ai aceste manifestari dupa nista teste medicale.
Cati ani ai? Si eu faceam la fel acum 2-3 ani cand ma enervam din nimicuri dar am realizat mai incolo ca e in zadar. Aveam vreo 12-13 pe atunci.
Am 16 ani e posibil sa am tumoare pe creier?
Nu stiu ce sa zic la varsta ta, nici eu nu am ajuns inca acolo. Cel mai sigur e sa mergi la medic, nu? Pe acest site 60% sunt copii obsedati de categoria dragoste si sex /sau care comenteaza aiurea cateodata.
Ce bine ar fi daca ar vedea (si ar lua masuri) moderatorii in legatura cu asta...
De vazut sigur vad. Dar nu vad pe nimeni sa stea 7/24 pentru niste copii care n-au ce face la ora 11 noaptea.