Am citit ca piept de pui in fiecare zi provoaca cancer de colon sau intoxicatie alimentara
=====
Nu mai citi toate prostiile și nu mai crede toate prostiile. Când cauți o informație, vezi dacă sursa, adică cel ce spune este de încredere.
====
Dacă sunt zgomote surde în stomac acelea sunt de la gaze. Să te uiți la o poză a stomacului, vei vedea că intestinul gros se încolăcește în abdomen la periferie. https://bit.ly/2FZ9jgr
În acea zonă, dacă mănânci fructe, ele fac gaze.
Un scaun normal este un scaun zilnic si nu tare.
Nu stiu ce intelegi tu prin tale si moale sau cat de moale este.
Dar este normal sa fie zilnic, chiar asa zice medicul.
Daca inainte nu era zilnic, poate inainte aveai ceva probleme, dar acum este ok fiind zilnic.
Desigur, problema este si atunci cand e de mai multe ori pe zi. Nici asta nu-i normal.
Cura aia e de capu tau? Sau ai mers la un nutritionist ceva? Daca ti-a recomandat-o cineva, vorbeste cu respectivul despre problema asta.
Si eu mananc foarte mult piept de pui si peste.
De fapt doar asta mananc + uneori o omleta seara, asa cam o data pe saptamana.
In rest mai mananc fructe pe parcursul zilei, in unele zile recunosc mai bag niste dulciuri ca na, "i'm only human" .
Dar vreau sa zic ca si eu am tinut un regim de asta cu calorii putine, cu piept de pui si cam cu acelasi gen de mancare zilnic.
Poti sa adaugi legume pe langa pieptul ala de pui: Rosii, castraveti, varza, etc. Legumele nu te ingrasa, ba chiar sunt recomandate.
Poti manca supe, care iar nu ingrasa, etc.