| Enescu_Andrei_1997 a întrebat:

De la un timp de vreme ma simt intr-un fel ametit, e mult spus ametit, dar nu stiu cum sa descriu.Nu ma doare nimic, doar ca ma am alta stare...de parca nu as fi eu... din ce cauza sa fie?(stres)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| whiteNblack a răspuns:

Buna! Aceste simptome pot aparea din cauza stresului, suprasolicitarii fizice sau psihice, iti recomand să iei niste vitamine si sa te odihnesti mai mult si sa nu te mai stresezi! Daca nici asa nu iti revii, consulta-te cu medicul de familie!

| Enescu_Andrei_1997 explică (pentru whiteNblack):

Multumesc! Dar nu este nimic grav, nu?

| whiteNblack a răspuns (pentru Enescu_Andrei_1997):

Daca ține o perioada îndelungată această stare, atunci poate fi ceva grav, iar daca nu îți revii într-o săptămână, ar fi bine să te consulți cu medicul de familie! Funda?

| Enescu_Andrei_1997 explică (pentru whiteNblack):

Stii cumva ce ar putea fi?

| whiteNblack a răspuns (pentru Enescu_Andrei_1997):

Depinde de stilul tau de viata,daca consumi alcool mult, fumezi mult, consumi droguri, de la asta iar daca nu atunci de la stres, sau amandoua!

5 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Tu ai spus stres. Noi nu stim ce simti tu si nu suntem medicul tau sa stim ce ai putea avea. Consulta medicul de familie!