| Emysor a întrebat:

Salut, de mai bine de o luna ametesc in continu, si mie frica sa nu am vre-o leucemie ceva? este posibil ca nu mai suport sau sa am ceva minor o anemie? sau ceva de genu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndreeaCh a răspuns:

Hei,orice ar fi ameteala nu e simptoma pentru o boala atit de serioasa, leucemia. Fiecare dintre noi are momente de ameteala, si eu ametesc des fiindca nu consum multe vitamine si cind ma ridic de undeva stau vreo 5-6 secunde pentru ca sa-mi treaca. Oricum, viziteaza un medic.Pup:*

4 răspunsuri:
| TaLyDa a răspuns:

Buna! Si eu ametesc cand ma scol in picioare.(daca stau jos si ma scol ma ia ameteala), mi se intampla de foarte mult timp. Dar la mine este din cauza lipsei de calciu.E bine sa consulti medicul si sa vezi ce ai.

| Crlslnutza a răspuns:

Buna,
Chiar nu inteleg de ce te duci cu gandul la cele mai urate chestii. Poate sa fie o anemie, oboseala, stres.
Mergi la medicul de familie si fa-i niste investigatii.
Multa sanatate

| Emysor explică:

Da dar chiar tot timpul? adica nu mi-a trecut deloc!

| mona a răspuns:

Fa niste analize nu mai sta pe ganduri