| donarcostica a întrebat:

De mic imi rodeam unghiile. Si zilele astea am fost sa-mi fac manichiura ca sa imi spuna ce sa fac! Mi-am dat cu lac amarui. A inceput sa fie bine si sa-mi creasca. In cateva saptamani o sa am niste unghii " normale ". Problema e ca am inceput sa vad ca mi-au crescut si vreau sa fac ceva sa ma stapanesc. Fiindca tot le bag in gura dar nu vreau sa le rod! Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Ardei iute

| anamariarot a răspuns:

Să îți cumperi și tu o soluție cu gust amar. Găsești la farmacie sau online

| Raspunsurisincerepttn a răspuns:

Sa iti faci unghiile cu gel

| SilviaD92 a răspuns:

Daca nu functioneaza diferitele solutii de pus pe unghii ca sa aiba un gust urat te inteleg. Am aceeasi problema ca si tine si este destul de neplacut. Acum inca continui sa practic meseria asta pe baza de stres. Cand sunt ok ma uit la ele si imi spun ca merit o manichiura oke pentru ca trebuie sa ma ingrijeac. Nu te astepta sa scapi de rosul unghiilor asa usor. Eu incerc sa imi impun sa le rod ca sa arate frumos dar le mai si scurtez cateodata ti am zis.