| Balonaseplutitoare a întrebat:

Salut, de o bucata buna de timp ma confrunt cu o problema respiratorie (dispnee). Am o senzație aproape constanta de sufocare, am fost la doctori și a ieșit ca am alergii și astm, dar iau tratament de câteva luni, iar senzația nu este cu mult mai buna.
Mulți îmi spun ca e de la atacuri de panica și anxietate (din moment ce la doctori nu mi-a ieșit nimic grav).
Oare e de la Covid? Am avut de 2 ori.
Ce sfaturi îmi puteți da, nu știu ce sa mai fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Daca ai alergie și astm tratamentul nu ajuta daca nu te păzești de alergenii care o provoacă fie alimente fie mediu toxic. Așa că testează atât alimentele cat și chimicalele cu care vii în contact. Îndepărtează tot ce e tratat chimic și toate insecticidele și detergenții și vezi daca te simți mai bine.

1 răspuns:
| Iote a răspuns:

Da, se poate sa fie de la covid. Mai vorbeste cu medicul de familie si spune-i banuiala ta.