anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De o luna cam asa nu prea ma simt bine.
Cand ma uit fix intr-un punct spre exemplu sau cand imi misc privirea, din caiet la tabla si de la tabla in caiet simt ca ma ia o stare de ameteala, de lesin. La fel si cand am fost la tuns, cand stau pe scaunul ala si cand ma uit intr-un punct fix sau cand stiu spre exemplu ca trebuie sa stau in banca, fara sa pot sa ma ridic si sa plec in caz ca imi vine rau parca ma ia o stare de ameteala si de lesin.

Vreau sa mentionez ca sufar de anxietate de ceva timp.
Credeti ca e din cauza anxietatii?
Ce sfaturi imi dati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| PsyhoChild a răspuns:

Este de la oboseala mai ales daca ai tabla alba la scoala si bate lumina in ea. Si mie mi se intampla lunea de obicei, ma dor ochii rau cand ma uit la tabla si cand misc privirea in alta parte am un moment de black out.
Incearca sa dormi mai mult noaptea si sa mananci ceva sa-ti dea energie dimineata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ascultă asta:
https://m.youtube.com/watch?v=p8IQM9R7FQY