Ecografie poti sa faci si tu singur din propria initiativa, iei banuti la tine si mergi la o clinica particulara...
si apoi afli daca ai sau nu pietre.
poate sa fie cu totul altceva, iti amrteste vreodata piciorul drept sau cand mergi sa schioapatezi din senin?
Am uitat sa mentionez ca am fost la spital de 2 ori dar nimeni nu si-a dat interesul cu adevărat, dandu-mi no-spa fara sa imi faca ecografie sau ceva... Si acum mai iau no-spa si fioblin, dar mai pe sărite, în special cand simt dureri.
Cu greutatea cum stai?
79 kg; 1, 84
Nu mi s-a întâmplat. De ce?
( mersi pentru raspuns )
Stai bine cu greutatea, multa sanatate
Cand doare in partea dreapta jos la abdomen poate fi de la apendice dar in cele mai multe cazuri se lasa durerea in piciorul drept si chiar pana la schiopatare nu e cazul la tine, dar printre simptomele apendicelui cu probleme sunt si starile de balonare urmate de diaree sau constipatie...dar nu e cazul la tine cu spuneam.
Ecografie poti sa faci si tu singur din propria initiativa, iei banuti la tine si mergi la o clinica particulara...
si apoi afli daca ai sau nu pietre.
poate sa fie cu totul altceva, iti amrteste vreodata piciorul drept sau cand mergi sa schioapatezi din senin?
Deeaandreea9156 întreabă: