| Marikari a întrebat:

De o saptamana beau ceai la plic in fiecare dimineata. Il beau cu biscuiti sau viva. Ciudat este ca de cand beau ceai in fiecare dimineata am scaun dupa ce il beau la un interval scurt de timp, dar e scaun normal.
E de bine? Inseamna ca mi se pourifica organismul, se curata de noxe?
(Inainte aveam scaun o data la 2, 3 zile...)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cucalic a răspuns:

Orice ceai este bun pentru organism.si eu beau ceaiuri foarte multe.medicul nu iti spune sa bei chimicale, sa bei ceaiuri ca sunt foarte sanatoasestariar problema cu tranzitul este foarte normala.organismul se purifica.bea linistita ceai de plante nu de slabithappy

9 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Se pare ca bei un ceai antiadipos/de slabire, care iti provoaca purgatie rapida sau mai putin, pentru nu specifici din ce planta este ceaiul pe care il consumi. Reactia ceaiului este benefica pentru organism, dar incearca sa-l bei seara inainte de culcare, efectul va fi altul dar tot la fel de bun. Daca este un ceai de slabire, atentie si nu-l consuma timp indelungat.

| unicka a răspuns:

Da este bine poate si din cauza cerealelor viva ai scaun dar ai mare grija ce fel de ceai bei

| Altu a răspuns:

Organismul isi formeaza un reflex, nu este neaparat efectul ceaiului.

| mircea a răspuns:

Pai daca nu te uiti si tu pentru ce este recomandat acel ceai, sau acei biscuiti, ai sansa ca in cateva saptamani sa ai probleme serioase de sanatate. Ca sa nu mentionez costurile suplimentare cu hartia igienica. Ceaiul, indiferent din ce planta, se bea doar daca ai nevoie de oarece "reparatii naturiste", nu asa ca sa te afli in treaba!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu ai specificat ce fel de ceai bei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ceai folosesti am probleme cu stomacul adica gastrita

Abh
| Abh a răspuns:

Nu este ciudat deloc ca ai scaun dimineata, chiar e indicat. Continua sa bei cate un ceai in fiecare dimineata sau o cana de lapte sau iaurt cu cereale.Trebuie sa ai scaun in fiecare zi, pentru ca asa elimini toxinele din organism.

| Marikari explică:

Este ceai obisnuit la plic happy lamaie si inca ceva fructe. nu scrie nicaieri ca este pentru slabit, nu il beau ca sa slabesc si asa sunt destul de skiny, nu-mi lipseste.

| ticandru a răspuns:

Sa nu-ti faci probleme. Acesta e un semn bun insemnand ca ceaiul isi face efectul de dezintoxicare.