| Lalal66 a întrebat:

Salut, de o saptamana sunt foarte ipohndru si am dezvoltat stari de anxietate si stres. Fumez de 9 luni am avut si pauze mai ales cand m-am operat la picior in februarie cand toate analizele erau bune. Am avut o durere in piept acum o saptamana care a trecut dupa 2 zile si eu ca prostu am citit pe internet si am ajunsa concluzia ca as avea cancer pulmonar. De tusit nu tusesc, tuse cu sange n-am, expectoratie normala, doar ca sunt foarte stresat si mi se provoaca staru de greata. Acum simt ca trag mai mult aer in partea dreapta ca si cum e ceva mai greu in partea aia dar simt acest lucru doar in anumite pozitii. In rest nu ma doare cand trag tare aer in piept brusc sau usor. Deci clar sunt ipohondru ca am citit toate lucrurile pe net si m-am speriat foarte foarte tare. PS: Am 17 ani. Cum scap de chestia asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alexalex1000 a răspuns:

Daca ești sănătos înseamnă că totul pleacă din capul tau! Un pshiolog te poate rezolva psihic sau daca e grav exista pastile. Eu zic sa te duci la un pshiolog bro

4 răspunsuri:
| Alexalex1000 a răspuns:

Salut, vezi că stresul îmbolnăvește omul, daca ești foarte stresat ascultă și tu muzica, cât despre anxietate du-te la un pshiolog și ia legătura cu medicul de familie in legătură cu plămânii, ii spui problema, poate îți face un consult sau îți dă trimitere la un cabinet specializat.

| Lalal66 explică (pentru Alexalex1000):

Stiu, dar faptul ca am citit mult pe net ma omoara psihic si ma gandesc la lucrurinla care nu ar trebui sa ma gandesc la varsta asta am vorbit si cu ai mei mi-au zis ca acum 3 luni analizele erau perfecte si ca tot ce se intampla cu mine acum e doar in capul meu din cauza stresului, anxietatii si lipsa de cunoastere in medicina

| Alexalex1000 a răspuns (pentru Lalal66):

Pentru că de anxietate și stres nu oricine poate trece

| Alexalex1000 a răspuns (pentru Lalal66):

Daca ești sănătos înseamnă că totul pleacă din capul tau! Un pshiolog te poate rezolva psihic sau daca e grav exista pastile. Eu zic sa te duci la un pshiolog bro

| Lalal66 explică:

Am uitat sa mentionez ca am nasul infundat ca am fost racit