| cosminache a întrebat:

De o vreme aveam mancarimi anale, iar acum am foarte rar, dar am niste senzatii ciudate (dar foarte foarte rar), ca si cum anusul mi-ar fi intepat, iar cand merg la toaleta pe hartie apar pete de sange, nu mult dar nici putin. Nu stiu daca are vreo legatura, dar am avut si o infectie sau ceva in buric, tot buricul era rosu dar am luat clorimana sa amestec cu apa si sa tamponez si aproape ca mi-a trecut. Si din cand in cand mai am mancarimi pe diferite zone ale corpului unde nu vad sa fi fost ciupit. Mersi de ajutor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Sangerarea poate fi cauzata in cazul tau fie de o infectie propagata de la buric in zona anala, fie de hemoroizi. Mergi si fa-ti o coprocultura pentru a vedea daca e vorba de o infectie(bacteriana, banuiesc). Indiferent de rezultat, sa mergi la gastroenterolog. Daca o sa iti iasa testul pozitiv, inseamna ca e infectie si trebuie sa iei tratamentul corespunzator, in functie de ce bacterie e vorba. Daca e negativ, probabil sa fie vorba de hemoroizi si va trebui sa te operezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca ai viermișori. Aia sunt responsabili și de mâncărimi în diverse zone ale corpului. Și probabil tot ei sunt de vina și pentru petele de sânge de pe hârtie.
Fă-ți un examen coproparazitologic.

| AlexRv a răspuns:

Bună cosminache!

Mici pete de sânge, dacă sunt foarte mici, cel mai sigur este ruperea capilarelor superficiale în acea zonă, fără nici o altă importantă.

Dacă sângele este într-o cantitate mai mare, îți recomand să mergi la Medicul Digestiv.

O zi faină!