| arianaisflawless a întrebat:

De o zi ma doare in jona apendicelui tare, pot zice ca suportabil. Dar problema este ca nu ma mai lasa deloc. Dupa simptome as putea baga mana in foc ca am nevoie de operatie, in primul rand pentru ca nu am mai avut niciodata asa durere. Acum e problema. Am auzit de la foarte multa lume ca doctorul te dezbraca de tot. Acesta este singurul motiv pentru care mi-e frica de aceasta operatie. Am auzit de la multi colegi/colege ca doctorii adesea rad si isi bat joc..si asta nu e ok. Eu sunt foarte foarte pudica de fel si nu stiu ce sa fac, stiu ca n-am incotro dar totusi. Si de ce nu ti-ar lasa bustiera pe tine? Cu ce ii incurca? Chiar nu inteleg. Fundita raspunsului care ma mai linisteste

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| SuperGirl122222222222 a răspuns:

Buna. In primul rand. apendicita nu doare mai mult de 3 ore.Apendicita iti da dureri insuportabile. Voma ameteli. febra. dureri de cap. Durerea apare din senin. Si persista de la ombilic pana la apendice. Si la palpare scurta pe abdomen te doare. In dreapta nu e doar apendicita. poate fi. Ovarul drept, intestinul, uter, si alte chestii. si daca e apendicita si trebuie sa te opereze nu te dezbraca de tot. Te lasa cu un maieu sau bustiera. Dar banuiesc ca si cu chiloti te lasa. Oricum Te anesteziaza si nu simti nimic.si nu stii ce se intampla. Si e ceva normal. Doctorii opereaza n si n de feluri de persoane. Grase, slabe. Urate frumoase.Deci esti om..si e normal.ai corp omenesc ca orice fata. Si nu esti vreun mutant. Ca sa se mire de tine.Si pentru doctori operatia de apendicita e ca si cum ar fi pentru tine masa zilnica. Ei sunt obisnuiti cu persoanele. Asa ca stai linistita ca nu o sa rada nimeni de tine.Si eu eram si sunt ff pudica. Dar cand am fost la doctor.nu mi-a fost rusine. Si m-am dezbracat in totalitate. e chestie de moment.succes si sper sa nu ai apendicita. Fugi la doctor.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| paulthegame a răspuns:

In primul rand nu crede tot ce auzi!
in al doilea daca te dezbraca crezi ca nu a mai vazut? parerea me e sa te duci ca nai sa mori,!

| DumitruAndreea a răspuns:

Verisoara mea a avut apendicita, dar a intrat intr-o faza mai avansata.Ma rog, nu mai conteaza, sa trecem la subiect. Daca apar stari de voma este unul dintre simptome, adica daca dai afara tot ceea ce mananci si nu poti manca nimic.Eu nu cred ceea ce ai auzit tu.Adica,varamea n-a avut proleme de genul asta.Te sfatuiesc sa te duci cat mai repede, caci daca intra intr-o faza mai avansata nu o sa mai ai multe sanse sa faci ceva.Varamea in faza avansata, i s-a spus ca daca mai intarzia cateva ore nu mai rezista, dar si asa a reusit in cele din urma, dar operatia a costato in jur de 4.000 lei.DU-TE CAT MAI REPEDE!