anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, de un timp am observat ca cand am facut treaba mare mi-a iesit intestinul gros din fund. Pe mine nu ma doare numa ca eu cred ca a iesit din cauza ca mananc numa "uscaturi" si nu prea mananc supe. Cum as putea sa fac sa nu mai iasa afara sau cum sal "bag inapoi"? Please dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| george001 a răspuns:

Nu imi dau seama daca e la misto sau nu, dar afectiunea asta EXISTA si face parte dintre cele care evolueaza. Daca e pe bune, este EXTREM de important sa te duci la doctor, intai la generalist (doctorul de familie) care sa te trimita la proctolog sau proctochirurg in functie de severitate. Este foarte important, mergi cat de repede se poate!

| xdiduuu a răspuns:

Of ce ingrozitor nu stiu ce sa spun

| madu1295 a răspuns:

Eu cred ca niste chestii asemanatoare nu se scriu aici; in cel mai rau caz iti intrebi parintii!winking

| bogdanel466 a răspuns:

Ba tu esti prost sau te faci? Cum sa-ti iasa ma da ala e flexibil tu gandesti ce spui!? Du-te dracu la un doctor si nu te mai face de ras!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum e posibil asa ceva pai daca iti iesea intestinul tu nici nu mai apucai sa pui intrebarea asta pe TPU cam horror ce ai zis tu aicilaughing

| Marian3rd a răspuns:

Chiar esti dezgustator!

| RoseAndBiia a răspuns:

Nu e facuta la misto idiotilor. chiar acum ii s-a intamplat mamei mele si cautam raspunsuri. Asta se intampla mai ales dupa nastere

| AlyiX a răspuns:

Eu cred sa mananc cat mai multe supe si asa totusi vei deveni mai slab si vei vedea poate o sa-ti treaca...Si eu mananc uscaturi dar nu misa-ntamplat asta si totusi de acum incel sa mananc mai sanatos si sa mananc foarte multe supe si ciorbe Ok deci trebuie sa bei si sa mananci cat mai multe lichide bei apa (nu sunt si alte porcarii sau daca e suc sa fie suc facut de tine din portocale sau limonada din lamanie) si sa manaci supe si ciorbe! Sper sa-ti fie de folos!happy dar de bagat inapoi nu stiu! Du-te la un doctor

| MarijuanaCannabis a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floor Du-te nene la doctor...sau ia putin LSD

| MarijuanaCannabis a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor Du-te nene la doctor.sau ia un LSDwinking rolling on the floor aa da.sau baga degetu si baga-l inapoirolling on the floorrolling on the floor