| Space4225 a întrebat:

Salut,de un timp am pe pielea zonei intime coșuri, sunt multe,vreau sa știu dacă este ceva grav sau este normal, am uitat sa menționez ca sunt la pubertate adica am 16 ani, mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Ka0ru a răspuns:

Ești sigur/ă că sunt coșuri? Dacă sunt coșuri e posibil să fie de la păr ingrown apărut în urma unei epilări făcute aiurea sau ceva. În nici un caz nu este normal dacă sunt foarte multe, mergi la medic!

| sierra1 a răspuns:

Te epilezi cu lama?

| Ilovedinero a răspuns:

Sa vezi cu ce te epilezi, cat de rar/des te speli, ce lenjerie porti si sa vezi daca sigur sunt cosuri sau ai herpes genital

| HabarNuAmCeFac a răspuns:

Nu te-ai epilat cum trebuie. Daca nu te-ai uns cu creme pentru zona intima și dai așa simplu cu ce folosești tu îți va ieși.Si mai sunt și dureroase

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca ai cosuri si in alte parti a corpului, atunci mai mult ca sigur e ceva normal. Dar daca ai cosuri doar acolo, poate insemna ca ai luat o boala cu transmitere sexuala ori ai facut o infectie ori ai o iritatie de la vreun produs ori de la epilat sau ceva de genul