Si rujeola si rubeola merg cu cresterea in volum a ganglionilor latero-cervicali, dar rujeola este o boala infecto-contagioasa mai " grea", e insotita de febra mare, oboseala marcata, secretii nazale, chiar si diaree.Probabil ca tu ai rubeola din moment ce nu ai pomenit aceste simptome si nu te deranjeaza decat eruptia.Sanatate!
Ok...Dar am voie sa ma scarpin? ca ma exaspereaza! ma abtin sa nu ma scarpin!
Rubeola este un pojar mai slab iar rujeola este pojarul normal!
Nu este varsat de vant ( varicela ) deoarece la aceasta apar mai mult bubite decat pete!
Eu sunt aproape sigur ca ai Rubeola deoarece este epidemie, va trebui sa stai in casa si sa faci caldura, sa nu te scarpini si sa nu iei nici un fel de medicament mai putin paracetamol! Multa bafta!
Nu ai voie sa te scarpini pentru ca risti sa ramana pete... si nu ai voie nici sa te dau cu mixtura ...Important este sa stai in casa si daca ai tepteratura sa iei paracetamol si NIMIC altceva!
Aia e la varsat de vant :p Dar vad ca eu pana la urma am Rubeola :p
Varsatul de vant este varicela aceeasi politica se aplica si in cazul rubeolei in plus eu ce am scris am scris pentru. rubeola treaba cu paracetamolul etc. Stiam ca ai rubeola
M-ai e o problema.Cand au ele chef apar cand nu dispar .Si ma mananca.
Daca au personalitate
Depinde cati ani ai...
Varsatul de vant seamana cu niste cosuri, daca nu poti sa ai infectie toxic-alimentara cred...in orice caz nu iesi afara
trimite pe cineva la doctorsau cheama doctorul la tine
Am vorbit cu doctoru si a zis sa ma duc...Azi sau maine dar in rest sa stau in casa.