| CosminIonut77 a întrebat:

Salut, de vineri seara a inceput sa ma apese inima, sa simt ca un fel de durere dar nu permanenta, uneori dar destul de des. Apoi toata ziua de sambata, la fel am simtit, iar acum duminica la fel. Pur si simplu stateam in pat si a inceput sa ma ia deodata. Ce pot face sa imi treaca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| DumitruS a răspuns:

Mergi la un cardiolog de urgenta. El este in masura sa te consulte si sa vada de la ce e si iti poate da apoi si tratament.

| Nevroza a răspuns:

Este de la stres. incearca sa te calmezi si sa te odihnesti. In perioada examenelor ma durea si ma intepa dupa imi trecea iar cand am fost la cardiolog, mi-au iesit analizele bune. E pe sistem nervos. Poti incerca ceaiuri de tei, musetel si valeriana dar evita cafeaua. Bafta!