| AlexIonut1337 a întrebat:

Salut, de vreo 2-3 zile am diaree si crampe, acum 3 zile am mancat salata de boeuf si am baut fanta, ieri am mancat kfc si azi am mancat pizza si am mancat 2 prajituri. Credeti ca e de la ce am mancat sau de la altceva? Tin sa mentionez ca, cand fac scaun fac apa. Dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KR0N5TADT a răspuns:

Asta deja este toxiinfecție alimentară. O bacterie nenorocită îți face viața grea.
Ceaiul de mentă este excelent pentru moment. Să-l bei mai concentrat și fără zahăr sau miere. Restul îți spune medicul de familie.

| AlexIonut1337 explică (pentru KR0N5TADT):

Dar este ceva grav sau nu? Eu pot ajunge la doctorul de familie abia luni, este tarziu? Si multumesc pentru raspuns!

| KR0N5TADT a răspuns (pentru AlexIonut1337):

Disconfortul este mare, având și colici. Nu e grav. Trebuie să te hidratezi bine. N-ar strica să mănânci niște afine.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Normal ca de la ce ai mancat. Combinatia de maioneza de la salata boeuf, legumele si Fanta, a dus la diaree. Plus restul ce ai mai mancat.

| mi25 a răspuns:

Cauzele sunt mai multe. In general mancare veche. Ia 2 pastile de Saprosan.