Cam de 1 an și jumătate îl am și eu.
Îl auzi și afara doar că e mascat de zgomotul ambiental. Te obișnuiești, nu prea ai cum să-l vindeci. Sunt ceva tehnici pe care le găsești pe youbute, dar nu prea funcționează, am auzit de la un medic că unele cabinete de audiologie îți pot pune o proteza cu care sa stai x luni și care ar putea să te scape, eu m-am obișnuit deși e destul de puternic dar dorm cu zgomotele ambientale ca să-l maschez.
Eu am inteles ca tinitusul vine de la psihic, tu daca gandesti ca o sa-ti treaca, te vindeci, am vazut la Costin Damasaru, a suferit de asta ani de zile si s-a vindecat.
Si eu cand spun ca nu-l aud cand plec de acasa, nu il aud, de exemplu cand am fost la cardiolog o stat cu mine de vorba nu am mai auzit nimic nimic, am ajuns acasa iar a inceput, ii clar ca pentru vindecare trebuie sa umbli la psihic.
Si mai o chestie, tie iti suna ambele urechi sau numai una, mie imi tiuie doar urechea dreapta…
Din păcate tinitusul nu se vindeca, dar te vei obișnui. Sufăr de mulți ani de aceasta afecțiune, dar nu-mi afectează viata, acum mi se pare normal. Atenție cu ascultatul în căști la volum mare, sau expunerea la zgomote puternice. Sănătate maxima îți doresc.
Cheers
Incearca sa-ti masori tensiunea cand ai acele tiuituri. Ca sa elimini o cauza. Sau sa o gasesti.