| Xmen22 a întrebat:

Salut, de vreo 2 zile simt urechile înfundate și sunt un pic răcit sa fie din cauza asta? Mă cam îngrijorează auzul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se întâmplă atunci când ești răcit/ă să ți se înfunde una sau ambele urechi dar după câteva zile auzul revine la normal.

Privește partea plină a sticlei: nu-ți trebuie dopuri de urechi în caz că pune vreun vecin meloman muzică la 6 dimineața.

| slayer09 a răspuns:

Te-ai enervat, suparat, agitat, panicat in ultimele 3-4 zile? e posibil sa fie cumva si din cauza tensiunii intracraniene. linisteste-te, fii calm cateva zile si bea niste ceai de tei si o sa iti treaca.

| omuletulofficial a răspuns:

Presiune sau tensiune, mesteca guma si fa bai calde, ajuta big grin
*iti spun din experienta leacuri babesti*

| Saiko93 a răspuns:

E posibil de la raceala sau ai foarte mult clei depus pe langa timpane. Sa te cureti sau pot deveni dopuri si sa se intareasca mai tarziu.

| sunt0anonima a răspuns:

Da, e foarte posibil ca răceala sa fie cauza urechilor înfundate. Stai liniștită și încearcă sa te tratezi cu medicamente pentru răceală(fără exces), ceaiuri, bai fierbinți, și și grija cu vestimentația pe vremea asta! Chiar dacă nu pare ca e frig, poți răci foarte ușor.
Să te faci bine!?

| floridemar82838 a răspuns:

Stai calm, cel mai sigur este de la raceala. si eu am patitlaughing) in caz de tot te deranjeaza ia acustivum si va fi okhee hee)