| GeorgeGabriel20001 a întrebat:

De vreo 3-4 zile am o durere în partea dreapta, fix unde se termina coastele sa spun asa, iar durerea este una înțepătoare, fix ca cea când alergi mult, doar ca acum persista. Se manifesta mereu, când merg/alerg, uneori și când trag aer în piept mai tare. De menționat ca tot în urma cu 4-5 zile, am sărit niște garduri, de aprox1, 5m, tind sa cred ca de acolo mi se trage. Voi ați mai pățit? Sa fie vreo problema de la coaste? Sau vreo inflamație, ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Du-te dom'le la un medic, să n-ai complicații (gardurile de cca 1, 5 m, pot generea așa ceva)

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Poate fi o constipație, poate fi o durere de colecist, poate fi o mică leziune mecanică locală a mușchilor intercostali, sau a diafragmei. Te doare doar un pic, o lași să treacă, mai tare, la medic.

| GeorgeGabriel20001 explică (pentru sadrian46):

Clar, voi merge dacă insista durerea. Deși nu cred ca este ceva grav, doarece acel disconfort, junghi apare doar la deplasare sau mișcări bruște. Iar eu tot ma gândesc ca are legătură cu săriturile mele(gardurile)?

| sadrian46 a răspuns (pentru GeorgeGabriel20001):

Dacă te gândești așa, nu este chiar bine. Dacă este asta trece. Dar dacă e altceva, te vindeci din timp,