| GeorgeGabriel20001 a întrebat:

De vreo 3 saptamani am o masea umflata bine, am fost acum 3saptamani mi-a dat drumul la infectie si mi-a drenat maseau. Cam o saptamana totul a fost ok, opoi umflandu-se treptat. Acu de vreo 5 zile s-a umflat bine, am fost la dentist mi-a dat antibiotic destul de tare, dar vad ca nu are niciun efect. Se sparge singur "giguloiul" cu infectie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ether a răspuns:

Trebuie sa te intorci neaparat la stomatolog si sa ii dai toate detaliile astea. Poate sa existe o infectie destul de grava care netratata se va extinde si va trebui sa te operezi, lucru cu care nu ne putem juca in special daca va ajunge la sinusuri. Ai grija de sanatatea ta pentru ca acel puroi care nu trece da semne de ceva mai mult decat a presupus initial stomatologul.

| Stef45 a răspuns:

In mod normal daca ti-a dat drumul canalele pe care e infectia nu trebuia sa se mai umfle. Poate nu a dat drumul la toate canalele si inca ai o infectie acolo.Trebuia sa iti fac si un tratament pe canal pentru a vindeca mai bine.
Si nu se sparge nimic singur trebuie sa mergi la dentist sa curete bine maseaua.