| Toader_Alex_1997 a întrebat:

De vreo 3 saptamani de zile tot ma trezesc cu nasul infundat cu mucoasa rosie ca sangele densa si foarte lipicioasa big grin cine stie ce este? Ofer funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Sistemul respirator are un rol important la toata lumea. Probabil ca stii ca sinusuri sunt ca o frunza de trifoi cu 4 foi, cu cate o parte pe fiecare obraz si stanga-dreapta pe frunte. In general nu ai de unde sa iti dai seama daca sinusurile sunt infundate decat daca simti greutate sau durere in acele locuri. Iti sunt probabil infundate narile.
Este bine sa ti le curati zilnic cu apa cu sare (tragi pe o nara si dai afara pe nara cealalalta)

| Cristii2001 a răspuns:

N-ai nimic. Ai o "rinita alergica". eu am asa ceva si ai impresia ca sunt răcit. M-am dus la doctor, raspunsul a fost:"Nu ai absolut nimic, ai o rinita alergica, puneți picături ca toata perioada rece o sa fi asa". Acum. Du-te si tu la control...depinde. Poate nu e ca la mine

| feli18 a răspuns:

Mucozitati cu sange....Ai tensiunea putin ridicata si capilare foarte sensibile, nu-ti curge si sange din nas?