| LyonSoulz a întrebat:

Salut.
de vreo 4 zile am insomnii, am contractii musculare involuntare, si imi tremura buza, limba. mentionez ca am luat proteine ptr masa musculara si cam de cand am terminat cutia am aceste simptome. de la ce ar putea fi o posibila cadere de calciu poate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce ai luat mai exact?

| paulmicutz a răspuns:

Daca ai cadere de calciu, trebuia sa ametesti si sa te simti slabit. Du-te la un doctor pentru a ti se face un control in special la ficat si rinichi. Incearca sa nu mai iei proteine care dai 70 ron pe ele si ai 5 kg, cele bune daca vrei sa bagi sunt cele la 2, 3, 4 mil pana in 3 kg, acelea sunt mai de calitatea.

| Alin2010nnn a răspuns:

Consulta un doctor de familie!

| LyonSoulz explică:

Paulmicutz erau proteine de 4 milioane le am din afara luate nu erau de proasta calitate.

| LyonSoulz explică:

Muscle juice ultimate nutrition

| Cosmin86 a răspuns (pentru LyonSoulz):

Tu nu stii sa dai reply pe raspuns, sa primeasca si userul NOTIFICARE ca ai raspuns? Acum am vazut intrebarea din nou din greseala.

E un supliment de proasta calitate.

Si tu NU AI LUAT PROTEINE, produsul asta e un weight gainer bazat pe CARBOHIDRATI ( are si proteine, dar foarte putine ).

E ca si cum eu spun "uite ce BMW am luat si iti arat o bicicleta".

Nu mai zi "proteine" la un weight gainer, ce naiba!