| DAS a întrebat:

Salut.De vreo 5 ani in fiecare dimineata am o tuse seaca care dureaza vreo 15 minute.De cateva zile tusesc de dimineata pana seara si ma dor plamanii.Maine merg la medic dar pana atunci astept raspunsurile voasre.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Bună,
Acestă tuse este categoric de la plămâni. Nu îți pot da sfaturi concrete pentru că nu sunt plămânul tău.
Faci foarte bine că te duci la medic. Acolo îți va face investigații avansate și îți va da rezultatul și tratament dacă este nevoie, dar sperăm să nu fie nevoie.
Dacă fumezi este din acestă cauză.
Nu trebuia să stai 5 ani așa, fără să consulți un medic. Problema s-a agravat dacă era o problemă.

Îți urez multă sănătate și noroc!
Numai bine!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Tu glumeşti? 5 ani fără să faci nimic în privinţa asta?
Poate fi ceva foarte grav, chiar şi cancer la plămâni.

Să ne spui şi nouă rezultatele! Sănătate!

| Minks a răspuns:

Nu vreau sa te sperii. Am un prieten care la fel, avea o tuse seaca si cand a fost la medic a fost diagnosticat cu TBC. Sper sa nu fie asa si in cazul tau. Bafta maxima maine! happy

| Xixi a răspuns:

O prietena de-a mea la fel a avut o tuse timp de 2 luni...si cand a fost la medic a fost diagnosticata cu TBC. 5 ani... prea mult trebuia sa mergi la medic!

Sper ca totul va fi bine. Sanatate!

| Curiosu a răspuns:

Ai asteptat 5 ani ca sa mergi la medic? Ma rog nu e treaba mea... Oricum nu cred ca e cineva in masura sa iti trateze problema decat medicul...asa ca te sfatuiesc sa te programezi cat mai curand

| crina12 a răspuns:

Incearca sa-ti pui mamaliga calda la gat intr-o carpa...iti da drumul