| Cristian9616 a întrebat:

Salut, de vreo 6 zile am o umflatura cât de cât mica după urechea dreapta. Nu doar e moale asa cred ca este ganglion. Înainte sa ma duc la medic voiam sa întreb ce antibiotic tratament ar fi bun

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Anonimul151 a răspuns:

Poate fi un coș

| Danykmz a răspuns:

Și eu aveam așa ceva de multe ori dar după o vreme dispăreau și fără tratament.

| Cristian9616 explică (pentru Danykmz):

Cam în cât timp?

| Danykmz a răspuns (pentru Cristian9616):

Pai a cam durat ceva timp frt dar stai liniștit nu ai nimic... daca vrei te poți duce la un control poate sa fie ganglion dar la mine nu este nu știu de ce îmi venea acea umflătură și după dispărea.

| GărgărițaMinune a răspuns:

Având în vedere faptul că nu poți fi sigur ce este, cel mai recomandat ar fi să consulți medicul.
Cu antibioticele poți înrăutăți situația (asta nu înseamnă neapărat că e ceva grav, dar, repet, mergi repede la medic).

| Cristian9616 explică (pentru GărgărițaMinune):

O sa merg dar ma gândeam ca a mai întâmpinat cineva ceva asemănător și voiam niște păreri mersi