| Cosma2001 a întrebat:

Salut. De vreo doua saptamani iau creatina pentru sala, ce-i drept nu mi s-a parut nimic wow pana acum. e ca si cum nu as fi bagat, foarte putin de tot iti ies venele pe maini. cam atat. La putere nu am simtit cine stie ce si cu toate astea am mancat sanatos si am baut multa apa. Multi spun ca nu este prea ok sa bagi prafuri in tine pentru ca se pot depune pe la rinichi. Trebuie sa bei multa apa ca sa nu se depuna si m-a cam ingrijorat puțin chestia asta. Pe langa faptul acesta, de cand m-am apucat de ea mi-am luat si magneziu + protectie de ficat ca sa stiu ca nu o dau in altele. Per total pot spune ca pot mânca sanatos si am la dispoziție orice fel de mancare de unde imi pot extrage proteina. Mai are rost sa mananc carbohidrați daca nu mai iau creatina? Ce parere aveti, sa ma mai tin? Eu unul arat foarte bine si fara creatina, nu sunt genul de om subtire si slab. Vă mulțumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| mODIN a răspuns:

Ce rezultate te așteptai să vezi in doua săptămâni mai exact? Nu mi se pare că astea sunt așteptări prea realiste, corpul se schimba într-un timp extrem de lung. In doua săptămâni nici dacă luai toate tipurile de steroizi cunoscuți de om nu cred că vedeai mare lucru, apai de la un praf care costa aproape cat făina laughing

Ia în continuare, creatina nu are efecte secundare