| Slow08 a întrebat:

Salut! De vreo saptamana am dureri la piciorului stang la laba piciorului de abia pot sa calc pe el cu durere si la exteriorul talpei cu intepaturi.Azi noapte m-a durut destul de tare mi-a si amurtit de la durere si il simt asa greu.Merg asa schiopantand si trebuie sa il fortez pentru a merge, am dat si cu alifie dar tot degeaba. Oare din ce cauza poate fii?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Exteriorul tălpii asa se spune si se scrie corect, mergi la un medic ortoped sa te consulte sa vada ce ai, esti fata baiat? Ce varsta ai? Multa sănătate

| Caro34 a răspuns:

Bună! Mergi la un ortoped pentru un consult, dacă durerea e așa mare. Are vreun rost să rabzi atât? Poate ai vreo inflamație și primești ceva tablete. Numai bine!

| AmandinaDragan a răspuns:

Incearca Counterpain. Freaca bine zonele afectate si a doua zi esti ca nou.

| AmandinaDragan a răspuns:

Este de la incaltaminte.