| Andrei200300 a întrebat:

Salut,de vreo săptămână mă doare spatele dar nu tot timpul,dar sunt momente când mă doare de mor și picioarele uneori,eu am rahitism, adică nu mi s-au dezvoltat oasele la timp când eram mic și mi se dezvoltă acum, am 19 anin și am și lipsa de vitamina D,vreau să mă duc să-mi fac un rmn la coloană, dar vreau sa știu poate știe cineva de aici de ce mă doare, va rog mult că sunt puțin speriat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

RMN-ul nu te ajuta cu nimic, dar niste analize specifice de sange si densitate osoasa te vor ajuta.
Sa nu uiatm ca trebuie sa mergi macar la fiecare 6 luni la medic, sa-ti faci aceste analize si sa primesti tratament serios pentru rahitism.
Sanatate multa!

| Andrei200300 explică (pentru Violleta2022):

Cum se cheamă acest set de analize? ca vreau să mă interesez și să mi le fac

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei200300):

Se cheama anlize specifice pentru rahitism.
Medicul stie ce sa puan pe lista de analize medicale!

Îmi poți scrie pe email? cosuleanuandrei72@gmail.com

| Violleta2022 a răspuns (pentru Andrei200300):

Te-am adaugat ca prieten pe msg de pe TPU si-mi poti scrie acolo ce doresti sa ma intrebi, fiindca nu-mi pot da adresa de email personala.

Ți am scris acolo.