| NeXuSssssssssssssssss a întrebat:

Salut.De vreun an,doi am inceput sa uit cuvinte care nu-s neaparat uzuale, dar la care n-ar trebui sa am dificultati in a mi le aduce aminte.Am 17 ani, poate fi vorba de o boala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Urmareste-te in continuare.Noteaza chiar cuvintele uzuale pe care nu ti le amintesti. Daca situatia dureaza ia legatura cu un psiholog sau cu medicul de familie care te va indruma ce sa faci.

| Danieladana964 a răspuns:

Da. se numeste "mai scoate nasul din calculator" unele cuvinte le folosesti in public cu persoane elevate, altele le folosesti pe net si stii EXACT ce inseamna deoarece le folosesti NON-STOP, gen LOL, sau ROFL. nu e nici o boala. ia un dictionar si foloseste-l. noteaza cate 5 cuvinte cu definitie cu tot, pe zi si invata-le. iti va folosi mai tarziu.

| NeXuSssssssssssssssss explică (pentru Danieladana964):

1-nu stau mult la pc, ca exemplu nu stiu ce inseamna rofl
2-cuvintele am zis ca nu-s neaparat uzuale, da in urma cu 1-2 ani nu aveam dificultati in a le folosi/aduce aminte
3-te-n sange
4-poate-s senil, who knows
5-sa ai o zi buna

| Alexanderbass a răspuns:

Stai flex nu e nici o boala laughing